Rukama nehnu o píď ani.
Nohy se též pohybu brání,
je tma. A špatně se mi dýchá.
Myšlenka v hlavě neutichá,
a nejde vám ji neodhalit.
Proč jsem se blbec nedal spálit.
někdy se ze země dělaly takové zvonečky na náhrobek. . . . co bych ale dělal kdyby někdo zvonil to fakt netuším
17.08.2020 09:49:54 | petrzal