Anotace: Kdyby vše šlo vrátit zpátky.
Shnilá hlava na mě z kůlu nevychovaně civí
Z toho kůlu na mě hledí jako zamilovaná žena
Hledí dopředu, v nový život snad doufající
Je to pohled střelce, co netrefil svůj cíl
Tak nesmírně smutně se tam před sebe dívá
Někdy ve větru se kývá skoro jakoby ještě žila
Poslušně tam čeká, až ji oči každý pták vyklová
Den ode dne tam jen tak tleje a vlasy si už nečeše
Všem na očích příběh o špatných rozhodnutích vypráví
Již svůj zrak k žádným pochybným modlám neupírá
Ani svým zapřísáhlým nepřátelům již vůběc nespílá
Jest to příběh o tom, jak si nikdo toho, co má, nevážívá