Anotace: Taková moje večerní rychlovka :)
Kroky do neznáma
Procházím ulicí,
přikrytou tmou.
Na nebi hvězdy svítící,
dál světem mě zvou.
Širý klid,
v Našem městysi.
Spící lid,
v tiché ulici.
A tou ulicí,
jdu jen já,
brzy z rána.
Tou tmou kroky kráčející,
ač se to jen zdá,
mě vedou kamsi do neznáma.