Anotace: Temná báseň
Bez toho posledního slova by to bylo nádherný :o) nechápu, že se Tvoje díla tady moc asi nelíbí a nemají reakce, jsou celkem dobrá, za mě jsou krátké, ale za mě je tam to, co tam být má, tak jsem Ti chtěl napsat, že dobrý :o) Umíš popsat přírodu, život a pochody, tak se drž cesty, co se ti líbí :o)
10.09.2020 22:16:09 | Crazymike
No neřekl bych mám skoro 3000 tipů a bezmála 1000 komentů ale moc ti děkuju za pochvalná slůvka :)
11.09.2020 22:13:41 | Petr27