Anotace: .....Pro ty, co se sluncem jim duše zmírá a za úplňku vidí svět, přes křídlo netopýra.....
Taktéž sduduji knihovnictví, i když zdaleka ne tak úspěšně jako kolegyně podemnou, ale..........má temná stránka bibliofilská duše byla ukojena....:) Děkuji...
15.03.2007 21:40:00 | Lavran
Ahoj. Tak extra na Tvé přání Ti píšu komentář. Vzhledem k tomu, že studuji knihovnictví, :-) doufám, že takhle nikdy nedopadnu, ale k Tvé básni není co dodat. Přečetla jsem víc tvých děl a nedá se jim nic vytknout, takže to v roli hodnotitele a komentátora nemám zrovna lehké. Mé hodnocení hovoří za vše, alespoň doufám...Každopádně si vždy ráda přečto něco z tvého pera.
Měj se krásně
15.03.2007 21:21:00 | Sophia