Noční můra

Noční můra

Tak zdravím tě, sne
Za bílého dne
Tutéž záři máš
Už zas se mi zdáš

V prázdných představách
Vždycky se ztratím, než přijdeš
V temných ulicích
Chlad se vkrádá blíž a blíž

Tak loučí se vrah
Co dal mi děs a strach
Ve tmě nechá ztrátu
Usínám s myšlenkou
Na rozbitou bránu

Proklínám tě, sne
Vracíš se ke mně
Klidnou noc mi přej
A jinde hledej

Strašná touha vzdát
Věčný boj s můrou tak černou
Že stydí se den
Za svou krásu bělostnou
Autor Christel, 23.03.2005
Přečteno 767x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel