Anotace: Anotace: Záhada původu korona virů vyřešena
Na konci vesmíru letí dva slizy
V ocasu komety
Hledíce na světy
Spojeni tykadly a láskou ryzí.
Jak se ty dva slizy divoce pářily
V milostném spojení
A vroucím tulení
Tvořily své děti, viry a bacily.
Jakpak je uživí, mají své obavy
Jé, modrá planeta
Říká ta koketa
Vidíš těch lidí, to bude potravy!
Miláčku koukej kousek od Pamíru
Základní kámen právě teď….
Začali tvořit velikou zeď,
Tancují a mávají drakem z papíru.
Cesta jim trvala snad pět set let
V koroně z ozónu
Našli si bránu
a pak tu vpadli v náš modrý svět.
Při hledání viníka nevidím smíru
Vědci se přou, kde se tu vzal
Honbou za penězi a tak dál
Sami jsme stvořili v ozónu díru.
Na konci vesmíru letí planeta…
Vskutku duchaplná zábavnůSTka, Kája Darwin by na tebe byl pyšný ;).
13.06.2021 11:24:07 | Rozmarýna
No jo Darwin tvrdil že opice...ale co když to byli slizští mimozemšťani "o)
děkuji za ohodnocení
16.06.2021 22:15:35 | Jackyl
Kdoví..ale jsou všemocní TI virusy..
:)
13.06.2021 09:55:49 | jenommarie
No to jóóó..ale třeba je nakonec přeperou no tíííí jak se jim říká,ahá už to mám, EKOLOGIČTÍ AKTIVISTI.
Díky za zastavení
16.06.2021 22:26:04 | Jackyl
Ach to jsou vyhlídky..
třeba vznikne i nové hnutí..
:D
možné je úplně všechno
i v nemožnostech
se člověk milí.
Měj se krásně;)
17.06.2021 07:21:25 | jenommarie