Stojím tiše ve sprše
za závěsem afro vidím
Dominik už zase slídí
vtom vilný mladík k zemi padá
dýka zdobí jeho záda
žádný křik a žádná hádka
svůj motel ubránila
Batesova matka !
To mě baví. Super.
16.07.2023 23:18:50 | Václav
děkuji
16.07.2023 23:24:07 | rybka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?