Červený balónek k nebi letí
kdopak jej upustil
které z dětí ?
škvírou ve dveřích
někdo se dívá
dětské hrobečky
ve sklepě skrývá
dětský křik
nemá rád
nikdy si nebude
s dětmi hrát
taky se bojíš klaunů ?
Myslíš Pennywise? Já se bojím jen těch zmalovaných herců v tv :)
04.07.2021 15:21:16 | Ray Magini