Konec dne
Anotace: Návrat domů po náročném dni může být někdy až příliš osvobozující...
Jedu tmou, vnímám dech,
hudba zní, zpěv na rtech,
rekviem.
Den chcípá cestou domů,
a mě taky, věřím tomu,
to zabije.
Kroků puls požírá zem,
tělo dál se pře s časem,
tak je opijem.
Vana plná bezvědomí,
smývá z kostí maso mý,
kůži stahuje.
Pak proteču odpadem,
kouhout zařve sopránem,
a tělo ožije.
Přečteno 444x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, mkinka, Iva Husárková
Komentáře (3)
Komentujících (2)