Anotace: Depresivní báseň podobná tvorbě prokletého polského básníka Rafała Wojaczka
Prokletí v umění si nese - více či méně, každá doba. Ale dnes přece jen, je umění v globalizovaném světě "svobodnějším." Jen dobře, že lze pohledat i některé klady současného propojení v pohybu světa.
27.07.2021 07:51:43 | šerý