Oči smrti
Oči slepé
Hnáty křivé
Smrtka klepe
Přijde dříve
To mě mrzí
že tak brzy
Já bych počkal ještě chvíli
Než se odeberu k cíli
Už je tady. Žádný strach
Dotekem tě změní v prach
Jak ucítíš hniloby pach
Přišel si pro tebe vrahů vrah
Přečteno 676x
Tipy 6
Poslední tipující: Varg666, Blondý, mkinka, Iva Husárková, J's .., Fil
Komentáře (1)
Komentujících (1)