Černočerná říkanka
Anotace: Zlo nikdy nespí (btw je to rychlotvorba během 3 minut)
Obléknu se do černého hávu
a pozvu tě na černočernou kávu
Podívám se do tvých černých očí
cítíš jak to s tebou točí?
Temné nebe halí černá oblaka
budu
budu
budu pořád vysmátá..
Temné nebe halí černé mraky
pozveme černočerné ptáky
Nalejem jim černočernou kávu
ocitnou se v tom tmavém hávu..
Komentáře (7)
Komentujících (7)