Krev..
...já sním o tvé šíji
jak pronikám k tepně hladový
jsem prokletý Tvým tělem
má Lásko s vlasy havranů...
...já sním,že do Tvé víry
vstoupím jak spasitel takový
že uvidíš, mým ůďělem
je vzít si víc,než dostanu..
Přečteno 376x
Tipy 5
Poslední tipující: Bordža, Iva Husárková, Marten
Komentáře (1)
Komentujících (1)