Skoro 4 litrů
..uprostřed noci
v hlavě to volání
už nejsem v moci
myšlenek-těla
"VEM SI TEN NŮŽ
S NEJDELŠÍ ČEPELÍ
TEĎ JE TU "UŽ "
máš co jsi chtěla
sleduji ji ocel
Aortu najde
já celý od krve
téměř k 4litrům
než oči své
otočíš v sloup
naposled Tě
za ruku chytnu...
Lásko❤
Komentáře (2)
Komentujících (2)