Z ich formy zde běhá mráz po zádech. Vampirismus mi připadá aktuální. Jeden se druhého snaží vysát. I já se ocitám na obou stranách barikády.
03.05.2022 09:51:27 | Kaj
Tak to jsi byla ty, kdo kroužil nade mnou na koštěti .)
02.05.2022 09:30:34 | Constantine
Uprostřed fontány stříkající.
Jako tulák nevěřící ...
Čekám a háj mám u nohou !
Uprostřed krvavého snění.
Doufám, že se změní ...
Čeká a letí ... prý za Tebou !
Uprostřed pocitů a kaluže červené z její krve ?
Uprostřed fontány !
Růže tak zvláštní ... již odkvetla.
Cesta se jiná jeví ?
Velpružina není !
Touhy se mění ...
Vedle sadu s kvítky omámení ?
(Velmi se bojím ... všech Velpružin.)
ST
02.05.2022 07:20:33 | Fialový metal