Ďas
srdce mé rudě žhnoucí
prostupuje kamenným žebroví
hřeje mne na prsou a pálí mezi stehny
osvětluje mléčnou tmu hluboko pode mnou
v propasti tyčící se mi nad korálovými rohy
pevně je svíráš a půlkami drtíš mne v bedrech
rozléváš se po zádech a měníš v měsíční prach
ožíváš v bájné bytosti z věčnosti včerejší noci
však nejsi všemohoucí, také vládnu mocí
břich v uhel spálit a k jádru sestoupit
v jiskře těkavé vzpomínej
nesmíš se trápit
Přečteno 305x
Tipy 4
Poslední tipující: šerý, mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)