Můra Okatá
obemknula komnata
šachového kómata
malý pokoj
čtyři popraskané stěny
a otisk ruky na skle
Její Temnost opatrně upíjí horkou kávu.
zatleskám
a představení pokračuje
..v dalším nádechu
zašeptala spíš
přiletěla blíž
zamlžený obraz
roztěkaný pohled skrze
a rozprášená křídla
Duhová nenávist zrní neklidem.
zamrkám.
a ona se tancem ztrácí
..pod zářivkou
Přečteno 381x
Tipy 11
Poslední tipující: CULIKATÁ, Emily Říhová, šerý, Lexi, Fialový metal, Jan Kacíř, mkinka, paradoxy
Komentáře (2)
Komentujících (2)