Pocity dnešní doby
Od půlnoci do půlnoci najdeš mě mrtvého
Už je to dlouhá doba co by jsi mě zahlédl šťastného
Ale teď jsou myšlenky nekonečný, dej mi řešení
Nebo neudržím se za chvilku skončím oběšený
Duše uletěla jako dým z mých úst
Můj život je celou dobu emoční půst
Promiňte mi všichni vím to jsem jen vadný kus
Mrzí mě, že v životě cítím jenom hnus
Krev ve snech na obličeji
Okolí lidi co mi ublížit chtějí
To kde mám slabinu oni vědí
Prst na spoušti mě denně svrbí
Když jsem bez ní, slunce zapadá
Nálada upadá, oprátka mě láká
Podívej se jí do očí a pocit tě ovládne
Takový to když ti kámen ze srdce padne
Tak to přesně neznám kryple, čekám kdo mě vypne
Těším se na to až to ve mě všechno chcípne
Protože pokud se moje vědomí vyvine
Tak už mé hlavě nepomůžou drogy ani terapie
Pes co štěká nekouše , proto mě nevidíš mluvit
Jsem ten zmrd co se snaží své zlo neuvolnit
Možná měl bych zvolnit, dát si odpočinek
Ale nejde to, přetlak jak močák po 5ti pivech
Bohužel zlo je v lidech všichni jsme nástroje zla
Dívat se na vás je jak na nasraného psa
Co kouše, berete na moji hlavu louče
Moje hlava je království v něm několik lidí
Ale největší temno je schované za zdí
Mě našli a začli strašit raraši
Vidím duchy mám halucinace
Chce se mi zvracet z představy se do mé hlavy vracet
Jdu se zkácet, zničit své vědomí
Už nečekám, že mi nějaký psychiatr domluví
Ale vím co se v televizi objeví
Až se někdo tady oběsí
Kdo to bude kdo to ví
To ti zmrd jako já nepoví
Řeknu jediný
Kdo je horší, ten co píše o tom co se stalo, nebo ten o kom píše...
Přečteno 443x
Tipy 8
Poslední tipující: Venuše815, Sonador, paradoxy, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)