Jedním tahem z toho ven
Neříkej pobodanému, že nejsi pobodanej
Teče z nás stejná krev a v ní beznaděj
Červené krvinky plné smutku
Vše z nás vyteče po tomhle skutku
Nenávist i hněv, všeho se zbavíme
Na to jak zemřem se všichni těšíme
Opustíme vše, duše opustí den i noc
Rozhodnout se zabít je to co ti dá nad životem moc
Poslední polibek smrti chutná jak voní růže
Pro pocit smrti se dneska stáhnu z kůže
Kříže, růžence v lese se modli za oběšence
Ježíš Kristus při prosbě o pomoc do obličeje flus
Teď Satan mě láká k sobě jak malou děvku
Je to horší než heroin, když toužíš po vděku
V páté třídě recitáční soutěž první místo
Po letech zjišťuju, že mám problém přečíst to
To co ve mně je je horší než to co sám znamenám
Až jednou to nevydržím, tak se omlouvám se pobodám
Lahoda, pohoda a v mém pokoji leží mrtvola
Moje studená, podřezaná opustila duši anděla
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)