Slzy tečou jak myšlenky na toho co mi chybí
Ne prosím už ne, nechte mě být, sekám se jak dříví
Moje krev a kusy shnilého masa lítají jak třísky
Moje hlava chtěla slunce, stoupat do zakázané výšky
Spálil jsem se a teď padám
Jak zloděj se do záhrobí vkrádám
Uzřel jsem tisíce duší
Každý na tomhle světě o tom druhém tuší
Zima, chladno a nekonečná prázdnota
Je to můj život nebo už v pekle jsem?
Proč slyším jak dohrává poslední nota?
Ulehnu do rakve a zalezu pod zem
Přehodím výhybku jen když budu ležet na špatné koleji
Cítím se jak leukemik zdravý jako hranolky na oleji
Frituju se v tom. Už se smažím v pekle
Jsem jak důchodce co čeká na své děti už rok v křesle
I když nad tím přemýšlím, tak jediný křeslo do kterého chci
To které mi dobije baterky a pomůže mi ke konci
Poslední potah z Camelky
Poslední jídlo na přání
Pak nastane šok až se k vašim uším dostane mrtvolné řvaní