Mezi plovoucími hrádky,
nebi nablízku chodívám
oblázky házím
a se snídající září
pozoruji déšť,
jak stéká vzhůru
a zase zpátky.
Tam
v mělkých kapsách
malé mince s velkými lidmi,
o sebe je třu
doufaje
v něco velkého.
Luna…
pluky své nejlepší vyslala noc,
stíny ohradila soukmení
souhvězdí kořenů
možná ji smyl déšť
upil z ní čas
a možná ji v kapse mám …