Jak přitáhne mě pohledem,
obléknu si melancholii
z veletrhu zkušeností
a vyrážím
za neznámem…
… slza v letu mi je zrcadlem,
koštětem budoucnosti…
…a jsem,
snad právě teď
plynu okamžikem
dokonalým trikem
bouraje nabubřelou zítřků šeď.
Jsem jsoucnem,
unikátem v galerii,
anebo zlým tahem štětce,
jen odchylkou,
co vzniká štěpením masa…