Anotace: sbírka Nemocných svět
Jsem lazar co pořád jenom leží
Čumí do stropu bezcílně a čas pomalu běží
Je jedno, jestli svítí slunce nebo sněží
Snažím se pohnout a jde to jen stěží
Nevím proč bych měl chodit do přírody
Stejně jsem lazar a brzy přijdou mozkové příhody
Proč bych měl cvičit nebo kreslit obraz
Stejně každý den mě láká jen na půdě provaz
Tělo mám napjaté, hrudník mě bolí
Snad přijde úleva, infarkt mě skolí?
Péro mám citlivé jako prsty eskymáka.
Necítilo by ani kousnutí rosomáka.
Nechodím do práce ani nepěstuji zájmy
Brzy budu na ulici, visím už tři nájmy.
Zatraceně exekutor buší
Co uvidí uvnitř blbec vážně netuší
Můžu si za to sám
Nikoho ani nic na zemi vlastně nemám
Není žádný způsob, jak bych svoje dluhy umořil
S podřezanými žilami do horké vany jsem se proto ponořil.
...to jsem taky kdysi učinil a nebylo to špatné-krev zvolna odcházela a mne se sladce chtělo spát...však rány po řezu se zacelily..krev přestala unikat
a já to bral jako znamení, že mám ještě čas...
23.09.2022 09:53:16 | Frr