Osud jako fén vane mi do tváře,
k duši proniká lysé,
že dechu svého necítíš.
Účes ani nepohne se…
Jablka na větvích by měla viset,
ale krvácí mi pod nohama…
Plameny pomalu stoupají k nebi.
Jsi jen poleno,
vhozené do ohně.
Tak se někdy cítím já, jako poleno.)
20.12.2022 15:26:58 | Constantine
Hmmm, asi se začnu prokousávat zpět v čase a dočtu si uniklého Caliéryho
17.12.2022 12:15:43 | Kumiko