Když se šklebí chléb.
Směje se mi.
Chhhaaa!
To jen rez
pochutiny šílenství
krájí hnědavou zemi
a já
jen vodím dlaň.
Jíst však nechce se mi...
to je asi dobře?:) ...fascinují mě tyhle cesty inspirace, je to fakt dobrý*
26.03.2023 19:45:13 | Sonador
To mě moc těší. Díky*
26.03.2023 20:29:17 | Caliéry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?