Anotace: V údolí stínu bdí velký had, V zemi, kde žár střídá chlad, Tam duše má chodí spát, Neznámý had tělem otáčí, Hlídá svůj poklad. Možná je daleko, Možná je na dosah......
V údolí stínu bdí velký had
V zemi, kde žár střídá chlad
Tam duše má chodí spát
Neznámý had tělem otáčí
Hlídá svůj poklad
Možná je daleko
Možná je na dosah
Dobíhám
Než průvodčí odpíská
Poslední noční vlak
Němá slova
Hluboký hlas
Pocit mám
Že had tajemství rád
Chce ještě chvíli kódovat
Mrazivá krása
Tmu střídá jas
Zde zápis mám
Had v transu tančí
Už nemám strach
Není žádná dualita
Není žádné já a ty
Na jedné vlně jsme spojení
A vlna se láme o skály
Sleduj se mnou, ten náraz z povzdáli
A ta vlna se láme o skály
Kde někteří stát zůstali
Nazí mávají zkřehlými pažemi
Ať můžou ráno zas
Zpátky do těl odstartovat
Smrt je počátek
Spánek je nový zrod
Poklad je tajemství
Hada z údolí stínu a hlubokých vod
Hada, co tenkrát zpíval, tančil
V rytmu záhadných not
(Hanuš Šparlinek, 28.4.2023)
Konečně někdo, kdo se podepíše.
Jinak 'zpovzdáli' piš dohromady.
30.03.2023 03:12:30 | MonoGame