Anotace: Na střeše ...
"*"
"***"
Eko šílenství pokračuje.
(I u mě.)
Na střeše
Na terase
Na garáži
Na mém kole
Na houpačce
U letiště
Mini PC
(Bez špetky ironie.)
Energie ... rostou
Cestou prostou
Náklady veliké
Neúměrně
Stožárů ... jak hub
(Panely mimo ... bezzubý úsměv.)
Úplně všude
Uprostřed
Vinice
Vesnice
Měst
Výstřihu
(To si představit umím.)
Jsem jak dub
Dupy ... dup
Kšandy napnuté
Asi se neubráním
Hromádka lejster
Kupa razítek
I na zadečku ?
(To mi jde.)
Navíc mega ... prý půjčí
S úroky
Co nikdy nic ... již nevrátí
Ani horské Slunce
Ani miláček
(V posteli.)
A na dlani ... chlupy
Hoří
S deštěm dotací.
"***"
"*"
do tace do táce, tá tá legrace ;-)
26.04.2023 21:37:19 | Milost Slavící
Houpání povoleno Milosti Slavící.
Ta.. dá
Ta.. dá
Hasit jedou.
Díky.
27.04.2023 12:08:46 | Fialový metal
Někdo se přizpůsobí, někdo se zblázní. Někdo to řeší lázní (alkoholickou)...
26.04.2023 18:35:26 | Koala
Asi jediný způsob v lázni...
V 21:00 (dokojit) kreativní novinářku ;-))
Dát si špenát (Jak Pepek.)
Zasadit strom života, tam kam patří.
Opustit rychle jedno jednání v opojení
A hned poté ... ledovou sprchu.
***
Ať se daří všem ... kteří chtějí.
26.04.2023 21:03:10 | Fialový metal