Můj černý humor aneb to mám asi z těch velkých veder!
Zavřel jsem Tě na petlici
Tak si holka klidně křič!
Býti s Tebou ve světnici
To je vážně velký kříž!
Nemám na to pomyšlení
A též ani náladu!
Udělá mi velké potěšení
Když Tě nechám o hladu!
Též Tě milá v tomto vedru
Odříznu i od vody!
Tvoje hlava v prázdném vědru
Skončí-se sňatkovými podvody! :-)
Přečteno 194x
Tipy 21
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, BArBArKO, Fialový metal, mkinka, čertííík, šerý, Vivien, Ondra, Psavec, Kubíno, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)