Monstrum jménem strach,
Zná každý z nás,
Skrývající se ve tmě,
čeká na děti co hrají si slepě,
Pak najednou rána, monstrum se zjeví,
Děti od něj rychle mizí,
Když doběhnou k mostu kde svítí jen lampa,
Zadýchaná z běhu, je celá parta,
Šum listí, zvuky větru,
Monstrum na lampě směje se breku.
Ano. Strach uvnitř je velký i v dospělosti. Vše vystihuje báseň, co je fantom jménem strach.
18.08.2023 22:11:26 | mkinka