Anotace: některá města jsou hororová
Černá můra se vznesla
do velkého města
svá křídla roztáhla
mocně jimi mávla
aby chmurná čela zastřela
barů se striptýzem
a pláč nepoctivých panen.
Poplivané chodníky
špinavé ulice
tmavá zákoutí
drogy a prostituce
v koutku sám narkoman
jehlou smrt si vpich
v kabince opodál
pláč, křik a smích.
Bojí se lidé, bojí
nezabiješ, v bibli stojí
ve snu krabatí svá čela
někteří už se neprobudí
ráno ztuhlá mají těla.
V lidské žumpě děs a běs
nezachrání hříšné blízký les
zahrabána jsou v něm těla
co opustit město chtěla.
Za zády moje město leží
a já sotva dýchám stěží
noční můra se vznesla
z hrůzy pekel mne odnesla.
Já začínám bejt ráda, že jsem toho dnes moc nenaspala...bo kdyby si tahle noční můra sedla i na mý víčka...
29.09.2023 13:51:21 | cappuccinogirl