Anotace: z mých "směšnohrdinných patextů vyzurčených během druhé polovice léta v milém vzdušném sanatoriu poblíž města Dobříše
chvála době
v níž můžu chcáti
na komunistickou stranu
Čech Moravy i Dobříšska
ve svém rodném poklopci
chvála obě
v níž mě nejvejš cévkujou mraky
co putujou sniveckým nebem
směrem k hejhulovi-
galantnímu přízrakovi
(ve mně samém)
smekajícímu klobouk
před vůní fialkového podpaží
snad jediné mé lásky
ochraptělé častým milováním
a právě zásadně před touhle plavovláskou
s vagínou cudně se skrývající
pod přelivem hustých vlásků
nefritových jako umíněné slzičky
přifaustované krásky
co ráda nosí na hlavě
bělostné holubičí hovénko
a co má srdéčko ustarané krakatice
vláčené o úplňku přílivovou vlnou
...když už jsem si konečně začal myslet
že mi jde doopravdy o kejhák
uvědomil jsem si
že jsem pouhej úzkostnej hormonální ulejvák
s nosem jako vývěsní štít
zapadlého nevěstince v Atlantidě
občas se vynořivší
z úzkostného sna
těsně před
r o z e d n ě n í m
*
Frrrrráčku... na tebe někdy vůbec nebude lehký psát komentáře... jseš zajímavej...svůj...dech bereš ccinu...ale jak uchopit tě... ta holka zatím nějak neví :-:-):-)
Každopádně...začít komunistickou stranou...a skončit...úplně nestranně na jiný vlně...to je jedno velký wow...:-)*
15.10.2023 12:49:59 | cappuccinogirl
Tys mně ale pěkná wowečka-ovečka....neber si to tak...I KDYŽ TEDY LHAL BYCH,
KDYBYCH TVRDIL, ŽE MĚ RMOUTÍŠ**he he** :-D*
15.10.2023 14:06:57 | Frr