Anotace: vytvořeno-zpotvořeno v mém drahém sanatoriu v dusnu před jednou vyprošenou bouřkou...
NEMYSLEME SI
VŽDYŤ LKÁČI JSOU
JEN TKÁČI
POTLAČOVANÝCH SMUTKŮ
/a jen proto/ se nad žírnými kraji
dosud vznášejí létající talíře
naložené modrými řízky
POZOR -
ovšem
i v mělkých potocích se rodí
přeludy žíznivých lochnesek
zatímco řeky unášejí nahatá rána
do údolí nudy
kde zívají perlorodky v hnízdech
papírových sršňů...
melouny už dosládly -
některé dokonce přesládly
TAK JE NÁM HEY
*
Když melouny sládnou ;-))
Motýl nemá stání
Když kutálí se
Vydechnout
Stačí
A
Pak
Na padrť
Jsou jeho představy o klidném stolování s Múzou.
***
Vidím to živě.
Fialově.
Měj se fajn Fráčku.
*
16.10.2023 14:40:51 | Fialový metal
...tak
16.10.2023 14:23:56 | jort1
tak/tik/ hýčká si ve světle svém motýlka, můru, časem snad i sýčka-
za takovým přítulou dotančí každičká píčka*** :-D*
16.10.2023 15:10:05 | Frr
Poetické fantaskní nekonečno. A já jen zírám a nedohlédnu*
16.10.2023 11:24:53 | šerý
Tvá Pokora je odzbrojující, ale já dobře vím, že Tvé budoiry rosé-uhosti velkoryse a štědře veškeré andělky /andělinky/- i Ty z ostrova Mauricius-natož pak ty z nekonečně bližšího Krakowa!) Tvá POKORA je v dnešním světě zázrak, lidi si dneska raději dávají hned na frak a VĚČNOST fackujou jak špinavej rozedranej hacafrak***
16.10.2023 15:18:18 | Frr