Ta kosobřitá smírčice
padla
posvěcena znamením
sklouzla
zalapala po víně
a zazvonila
vím jistě
že zvuk se tvých ramen dotkl dřív
než odletěly
vlasy
A víno se rozlilo...tmavé , po pravdě ramena mi vždy připomínala křídla
03.12.2023 13:38:28 | básněnka
joo...ta je skvělá
30.11.2023 17:11:46 | stormeater