Kanou slzy dračí
Démon nocí kráčí
Neschováš se nikam
před tím, co ti říká
Dlouhé zuby cení
Záchrany už není
Srdcem tvým se živí
Neodpouští chyby
Smích se nocí nese
Na zemi se třese
rozervané srdce v cárech
Zbývá ještě jeden nádech
Dračí slzy kanou
Sbohem, na neshledanou