V pramici na jezeře
tak ráda vesluje
potichu
v hluboké
tmavé vodě
co skrývá se pod hladinou
netuší
jen rákosí
tiše šumí
jednoho večera
v hlubinách světla uzřela
a pak zmizela
ta žena z loďky
občas tam dole
nechtějte vědět
co je pod hladinou
něco tam je
Je, rybiško, je,
a čekáme na tebe.
Glum, glum.
:-)
18.03.2024 23:18:11 | Poeta_bez_talentu