Osud
Pohřební průvod kráčí krajem
Jeho smrt byla spíše darem
Přišla si pro něj náhle z rána
Temný stín a velká vrána
O mnoho let později
Hledali jeho hrob v naději
Našli však pouze prázdnou hrobku
A nečitelné jméno na náhrobku
Od té doby smrt se šíří krajem
Rodáci uklidňující se navzájem
Přesto každého druhého rána
Objeví se stín a temná vrána.
Přečteno 186x
Tipy 6
Poslední tipující: Anezka.M, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)