Anotace: je to taková směska necekanych napadu a ispiraci. Pls. piste komentare
Na děj nemám výhrady, jen na ty rýmy. Dle svého názoru,
nedával bych ji vůbec na liter a nově ji předělal -
hlavně rýmy. Myšlenku nech. A jsou tam krapet drobný
nesrovnalosti a díky rýmům jsem v tom měl krapet zmatek.
08.09.2007 16:27:00 | jehlaspichlas
Jen trochu jsem Ti přidala na povzbuzení.9O by Ti patřilo.
Na Tvůj začátek je báseň hezká,pěkné téma.
Máš tam pár překlepů-ještě si to přečti.
Jen ještě-trochu mě tam nesedí významem
ten poslední verš.Anebo jsem ho pochopila jinak než Ty.
Ale není to kritika-jen můj názor.
16.05.2007 09:14:00 | s.e.n
Strašně pěkná básnička.......tajil se svým původem - to je strašně zajímavý :) nutí to k uvažování :) hezký
08.04.2007 17:02:00 | PoeziGirl