Anotace: @&@
ZABIJÁK
vraždící veršotepec
není básník ale vrah
je špatné zabít člověka
frustrace však umí ronit krev i ze žil slov
když se jich zmocní grafoman
on sám
povýšil své osamění na ctnost
když vetřel se do psí smečky
v soutěži útěchy o vytí na měsíc
ozvěna psí láje pak jeho egu naléhavě velí
víc!
jen víc!
jen víc…!
Praha, 26.5.2024
https://www.youtube.com/watch?v=trELfLtJwDQ
No zatra... silný dílko, takovejch víc! Sice když se nad nima jeden zamyslí, jde to až do morku, ale je to zážitek...
26.05.2024 14:48:30 | cappuccinogirl