Llorona
Někdy není víc než kůra stromů
ptačí mračna lesklé černoty
červenající listí praskající
pod tvým krokem
Oko se otevřelo
a táhne všechny vrabce za obzor
veselé hlučné děti svléká z peří
Já ti to říkala, polkneš
svírám tvůj palec, křižuješ se
a pak už jen dveře dokořán
Vyhlížela jsem
věnec zavěšený u vchodu
abys mě poznala
Někdy není víc než ticho
pohupujícího se větru
proletělo oknem
tělo nebožtíka
Už jsme tě nečekali
Přečteno 133x
Tipy 29
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, enigman, Fialový metal, RadekČ, jort1, Chane, Kan, J's .., Marten, ...
Komentáře (8)
Komentujících (4)