Anotace: Upír (nemrtvý) Upír či vampýr je legendární bytost živící se životní silou.....
hlad Býti poloklimbajícího spáče
neboze ostnatého pcháče
ukojí přece radost
ze smíru
konejšivého vesmíru
s tragickými zpěvy
vysnívaného
na věky
do oceánu běd
neboze zakletého
bájného vampýru...