Výpověď zapsaná doslovně
Potkat lišku a nezbláznit se
z rozlitého vína
Tekla a tekla
a rána mělká
sotva do klína
Slz ani za mák
a těla jak do vycpané pokladničky
Chodil a volal:
kam ses mi zaběhla, lásko?
Vycídil jsem podlahu
ustlal postele
nakrmil prasata
poslal ptáky
Na zdi ještě otisk dechu
krve, jícnu
Život roztroušený
kafe v hrnku ještě horké
míchám ho a myslím na tebe
Přečteno 107x
Tipy 27
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, Kubíno, jort1, Fialový metal, Marťas9, Kan, zase já, cappuccinogirl, RadekČ, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)