Anotace: do sluchadel ku čtení.... https://www.youtube.com/watch?v=x6o28z_A818
A tak zase řvu a vítám dny budoucího šílenství
a nesvléknu se z nýtů špikovaných brnění
s mečem postavím se světu a budu tlít, hnít, bdít
nad všemi ztroskotanci obdivu.
Šokézní vibrace v temnotě zpříčených událostí
zburcují ticho v buňkách všem neurvalcům
až povstanu z neřesti a lakoty v srdcích tlukoty
a z živýchvstání… k popukání…
pak začne se vše uhrančivě a divoce probouzet.
Pukat jak vejce předkloněné k nestoudnosti!
Svítám.
Zírám. Zírejte…
Jsem zde!