Rozprávkový dom

Rozprávkový dom

Rozprávkový dom

Alebo hororový

Kde duchovia strašia

A po stěnách lezú čierné vdovy

Kde hostia su priposraní

Z kostlivcov aj bielej paní

Kde poltergeisti besnia

A ty z hrózou prebudíš sa zo sna

Kde satyrovia pripravujú raňajky 

A škriatkovia sypú z rukávu hádanky

 

Naozaj tam chceš žiť so mnou moja milá

ty si sa teraz vážně pominula

Chcieš být moja žena alebo bosorka

Tak prečo tento strašidelný zámok ako pre Rožmberka

Zoznámili sma sa nie na milionárskej svatbe ale na chatu

Tak prečo nie iba skromnú chatu

Toto nieje  dom pre socky, ale pre Karla Gottia

Tak oželme drahá kaviár a dajme si spolu šprota

Autor Equus przewalski, 05.08.2024
Přečteno 55x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí