Mlha
Mlžný opar se pomalu rozpouští
hrůzný nález nedalekého houští
Stalo se toho rána
Křik a opodál prorokem menší vrána
Důvody řeší svědci a rodina
Co to bylo za člověka?
Šílenec nebo hyena?
Zvuk kapek slýcháváš každé ráno
Pravdu znáš ale slov není ti přáno
Dnes po letech držíc již hůlku
Hledíš smutně na ležící psy v útulku
Stačil, by býval jeden jediný štěkot
A slyšet by byl její srdce tikot.
Přečteno 146x
Tipy 7
Poslední tipující: Bosorka9, Kalidor Or, Psavec, Jordliana, mkinka, Anezka.M
Komentáře (3)
Komentujících (3)