Anotace: ...
člověk nikdy není sám. minimálně je s ním miliarda bakterií a párset pavoučků a broučků. příjemnou zábavu:))
27.06.2007 21:59:00 | synthetic darkness
Jsem tady!!
V chýši opuštěné,
toť pro mne atmosféra domácí.
Knihy jsou všude rozházené,
chjo.. pak že bude po práci... :o(
Vichřice někam odletěla,
kocour zas kočky prohání,
a já... lenošit jsem chtěla,
teď čeká "upratování"... :o(
A helemese, strašidýlko!
Skrčený v koutě jako stín...
houžvička je to, lehké pírko...
asi mu něco uvařím!
Potom si sednem chvilku k ohni,
klepe se, musím přiložit...
tenhle strašidlák bude hodný...
v srdci má totiž vzácný cit...
:o))
14.04.2007 22:32:00 | Cecilka