Stávám se cizí

Stávám se cizí

Postavy se sklání k zemi
Vidí nejspíš něco, co já ne
Obličeje prošli mutacemi
Cítí nejspíš něco, co já ne

Nevidím a necítím přesně to co oni
Jak je to možné a co s tím?
Vždyť jsem to cítil ještě vloni
Můžu říct tuším, ne však vím
-
Není vše tím, čím se zdá být
Ze dnů jsou noci a z nocí dny
Zkrz oko jehly se přetrhla nit
Můžu jen říct, je konec hry
-
Kdybych mohl změnit jednu věc
Byl by to pohled na život
Tenkrát jsem myslel, že je to kec
Sólo bych vyměnil za doprovod

Nedíval se na svět přes prsty, rozehnal mraky
Vrásky měl pouze z úsměvu
Udělá to jeden, druhý udělá to taky
Pak bylo by mi do zpěvu

Mít tak volné ruce k objímání
Stačilo by snad jen trochu sil
Nebýt právě chystán k pohřbívání
Mohl bych říct, že jsem žil víc, než snil

Snažím se mluvit, neslyšíte hlas
Snažím se psát, písmena mizí
Nepoznám jak rychle plyne čas
Pomalu se stávám cizí

Květy už nevoní tak sladce
Duha barevnost postrádá
Rýmy se nepíší tak hladce
To se již tělo rozkládá
-
Není vše tím, čím se zdá být
Ze dnů jsou noci a z nocí dny
Zkrz oko jehly se přetrhla nit
Můžu jen říct, je konec hry
-
Kdybych mohl změnit jednu věc
Byl by to život sám...


Tak nepromarni ho
Autor Henry Canas, 24.09.2024
Přečteno 52x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Silně vnitřně

24.09.2024 15:40:45 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí