Anotace: Podivné přání.
Mít tak křídla netopýra,tohle přání duši týrá,v noci já bych poletoval,nemravně bych se pak choval.
Černá křídla jako ďábel,lehké holky rád bych sváděl,svědomí též černé k tomu,každý večer zmizet z domu.
někdy se proletím, jen ten radar mě trochu zlobí, takže občas narazím...
16.10.2024 12:00:54 | enigman
Není podivné..jsme jin jang přeci Lepší si tohle přát, než konat fakticky Lepší to prožít v tužbách, jako i jiné věci A pak to vysmahnout skrz báseň komicky. :))
15.10.2024 19:00:53 | šuměnka
...podivný jsem já...;-)když mě tvůj horor pobavil...
15.10.2024 17:45:53 | Marten
Černá je krásná barva a na malířském platně zní bez hříchu mile a něžně
15.10.2024 16:49:44 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?