Přicházím...

Přicházím...

 


S naleštěnou sekerou,

fotkou z novin před sebou,

ploužím se jak noční stín,

kde tě hledat už teď vím!

 

Projdu lesem, kapradím,

v polích skryt za ohňů dým

přikrčím se v kolenou,

už se plížím za tebou.

 

Vidím v dálce sídlo tvé,

líto mi tě nebude,

všechno je to tvoje vina,

budeš trpět, tak to bývá,

 

když děláš chyby,

musíš platit,

hlava sekery

se musí kalit,

když praskne,

tak je na dvě věci...

připrav se,

Obi,

na reklamaci!

 

 

Autor Ž.l.u.ť.á.k., 15.10.2024
Přečteno 17x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zakázáno autorem díla.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí