Nůž
Stín života tažen samotou slepce
Vrah nebo šílenec, kdo ví, co honí, se mu v lebce
V rukou svírajíc krvavou dýku
Vše bylo dílo téměř okamžiku
Pocítil vnitřní uspokojení svého hlasu
Vše důkladně uklidil krom svého vlasu
Čeká netrpělivě každý den na odhalení svých skutků
Žádný cit neb výčitek, když kouká do očí plných smutků
U soudu se zdárně kaje
Nejedno oko rychle taje
Mezi svými už chce býti
Hlavní slovo navždy míti...
Přečteno 55x
Tipy 4
Poslední tipující: Papagena, Psavec, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)